055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomens, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Zorgverzekering met korting via Actief Zorg

Via Actief Zorg kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten. Hiervoor hebben wij met verzekeraars speciale afspraken gemaakt over premiekorting en extra voordelen. Hieronder zie je wat deze voordelen zijn en kun je de verzekering direct afsluiten. Het aanbod geldt ook voor je partner en eventueel kinderen.

Be-insured biedt je voor, tijdens en ook ná het afsluiten van je zorgverzekeringen ondersteuning. Je kunt het hele jaar bij ons terecht met vragen over je verzekering.

 

Aanvullend verzekeren vaak verstandig
Een aanvullende zorgverzekering is een verzekering die je kunt afsluiten bovenop de basisverzekering. De basisverzekering vergoedt namelijk niet alles. Zo kun je je extra verzekeren voor fysiotherapie, tandartszorg, zorg in het buitenland en allerlei therapieën. Met een aanvullende verzekering ben je dus beter verzekerd tegen onverwachte zorgkosten. Bovendien is de collectiviteitskorting via Actief Zorg in veel gevallen ook op aanvullende verzekeringen van toepassing. Zeker het overwegen waard dus.

Stoppen met roken                                                                                    

Is jouw goede voornemen voor 2023 om te stoppen met roken? De kans om te slagen is het grootst wanneer je dit niet alleen doet, maar via een programma of cursus. Er zijn tal van programma’s beschikbaar. En het goede nieuws is dat je in 2023 géén eigen risico betaalt voor het volgen van een programma om te stoppen met roken. Dus ga er voor in 2023.  

Je kunt het!

Aanbod CZ

13% korting op de aanvullende en 10% tandartsverzekering

FitzMe

Het FitzMe portal is een online platform met praktische informatie, oefeningen en diverse gezondheidsprogramma’s. 

Klantvoordeel

Verzekerden van CZ ontvangen korting op producten zoals brillen, zonnebrand, waterflessen enz.

 

Aanbod IZZ

20% korting op de aanvullende verzekeringen (inclusief tandarts)

Aanbod DSW

5% korting op aanvullende en tandartsverzekering


Nog meer besparen? Vraag het Lola
Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. Lola denkt graag met je mee.

Het team van specialisten staat voor je klaar