055-3600102 info@be-insured.info

Dé verbindende factor!

Camperverzekering

Rondreizen met een camper, is voor velen het ultieme gevoel van vrijheid. Dan wil je zorgeloos kunnen genieten en zeker zijn van de juiste camperverzekering.

Koop je een camper, dan ben je verplicht om tenminste een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) af te sluiten. Daarnaast kan je kiezen voor beperkt casco of volledig casco. Als extra optie zijn ook de luifel en inboedel van de camper te verzekeren. Daarnaast zijn er dekkingen af te sluiten voor ongevallen en schade van inzittenden, rechtsbijstand en de particuliere verhuur van de camper.

De verschillende opties bij een camperverzekering       

WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid)
De schade die jij met de camper toebrengt aan personen of andermans spullen wordt vergoed. De schade aan de camper zelf is bij de WA-dekking niet meeverzekerd.

WA+ beperkt casco (WA plus)                                                                     
Hiermee ben je ook verzekerd voor schade aan de camper na brand, storm, diefstal en glas (ruitbreuk). Maar ontstaat er door jouw schuld schade aan de camper, bijvoorbeeld door een botsing? Dan worden die kosten niet vergoed.

WA+ volledig casco (Ook wel allrisk genoemd)
Met deze dekking ben je verzekerd voor alles wat hierboven genoemd is. Bovendien ben je met de allrisk polis verzekerd tegen alle schade aan de eigen camper. Dus veroorzaak jij zelf de schade, bijvoorbeeld bij een aanrijding door jouw schuld, dan krijg je de kosten vergoed.

Schadeverzekering voor inzittenden.                                                
Financiële bescherming voor jou en de medepassagiers; wel zo’n veilig idee als je samen onderweg bent. In geval de medepassagier kosten maakt voor bijvoorbeeld behandeling in een ziekenhuis of spullen die hij/zij bij zich heeft, dan worden de kosten vergoed. Zelfs de kosten die de werkgever van de passagier moet maken, omdat diegene niet kan werken als gevolg van het ongeval, worden vergoed door de schadeverzekering voor inzittenden.

Ongevallen inzittendenverzekering.                                                  
Als de medepassagier blijvend invalide wordt of komt te overlijden, dan vergoedt de verzekeraar een vast bedrag.

Verkeersrechtsbijstand                                                                            
Voor alle juridische hulp na bijvoorbeeld een ongeval en pechhulp.         
De verzekering is geldig zowel binnen Nederland als in heel Europa.

Het team van specialisten staat voor je klaar


Nog meer besparen? Vraag het Lola
Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. Lola denkt graag met je mee.