055-3600102 info@be-insured.info

Schade Zakelijk

Uniek bedrijf, uniek verzekerd

Uw organisatie is uniek. Misschien niet in de dienstverlening, misschien ook niet als pand. Maar de manier waarop u uw zaken doet, met wie en waar, draagt uw eigen unieke stempel. Logisch dat uw verzekeringen ook uniek moeten zijn. Volledig toegesneden op uw organisatie en uw wensen. En daarin is be-insured uniek. Wij kunnen uw volledige organisatie, op alle vlakken verzekeren, zoals past bij u.

Unieke combinatie: Zorg, Schade en Inkomen & Verzuim

U verdient uw geld waarschijnlijk niet met verzekeringen. Voor de meeste organisaties zijn verzekeringen een noodzakelijk kwaad. U betaalt iedere maand premie, terwijl u hoopt geen gebruik van de dekking te moeten maken. Toch kunt u veel geld besparen met verzekeringen op maat en ontdubbeling van de dekking. Makkelijk is het als u dan met al uw verzekeringen terecht kunt op één adres. Dat scheelt u een hoop stress en geregel, mocht u een keer wel uw verzekering moeten aanspreken.

Bij be-insured kunt u terecht met uw schade-, zorg- en inkomensverzekeringen. Wij werken samen met meerdere verzekeraars en kunnen zo per polis voor u uitzoeken welke verzekering het beste bij uw organisatie past. Als uw tussenpersoon nemen wij u al het werk uit handen bij schades. Wij werken niet met callcenters en keuzemenu’s. U krijgt bij be-insured uw vaste contactpersoon, die uw portefeuille van a tot z kent. Deze bezoekt u minimaal één keer per jaar om de portefeuille met u door te nemen en deze eventueel aan te passen.

Voor wie

Onze zakelijke verzekeringen zijn af te sluiten voor iedere bedrijfsvorm, van zzp-er tot multinational. Wilt u hier over doorpraten met ons? Wij zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar op 055-3600102. We bekijken graag met u welke mogelijkheden er zijn.

Ook wanneer uw bedrijf verandert is het belangrijk dat de verzekeringen mee veranderen. Zo voorkomt u onder- of oververzekering en is uw schade zakelijk goed verzekerd.

U kunt ook onderstaand uw gegevens achterlaten. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Uiteraard kan dit ook buiten kantooruren.

 

[contact-form-7 id=”7129″ title=”Contact zakelijk”]

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews