055-3600102 info@be-insured.info

Glasverzekering

 

Een glasverzekering is een type verzekering die de kosten dekt voor het herstellen of vervangen van glas in je huis of bedrijfspand. Het kan verschillende redenen hebben om een glasverzekering af te sluiten:

Kostenbesparing: Glas kan kwetsbaar zijn en gemakkelijk breken, vooral ramen. Het vervangen van glas kan duur zijn, vooral als het gaat om grote, speciale of dubbele beglazing. Met een glasverzekering hoef je niet zelf de volledige kosten voor vervanging te dragen, maar wordt een deel of zelfs het volledige bedrag vergoed, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Gemak: Als je een glasverzekering hebt, hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van reparaties of het vinden van een betrouwbare glaszetter. De verzekeraar zal meestal een professionele glaszetter sturen om het glas te repareren of vervangen.

Onvoorziene gebeurtenissen: Glas kan breken door verschillende oorzaken, zoals een ongelukje, vandalisme, inbraak of stormschade. Met een glasverzekering ben je gedekt tegen deze onverwachte gebeurtenissen en hoef je je geen zorgen te maken over de financiƫle gevolgen ervan.

Extra dekking: Sommige glasverzekeringen bieden ook aanvullende dekking voor schade aan glas in bijvoorbeeld tuinhuizen, serres of balkons. Dit kan handig zijn als je waardevolle glaselementen hebt buitenshuis.


Nog meer besparen? Vraag het Lola
Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. Lola denkt graag met je mee.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews