055-3600102 info@be-insured.info

Inventaris-/Goederenverzekering

Een inventaris- en goederenverzekering is een type verzekering dat bedrijven beschermt tegen verlies of schade aan hun inventaris en goederen. Het is bedoeld om de kosten te dekken die kunnen ontstaan als gevolg van gebeurtenissen zoals brand, diefstal, waterschade, vandalisme of andere onvoorziene omstandigheden.

De inventaris verwijst naar de fysieke eigendommen van een bedrijf, zoals meubilair, machines, apparatuur, computers, voorraden en andere benodigdheden die worden gebruikt in het bedrijfsproces. Goederen verwijzen naar de handelswaar die het bedrijf verkoopt of produceert.

Met een inventaris- en goederenverzekering kan een bedrijf financiƫle bescherming krijgen tegen verliezen die kunnen optreden als gevolg van schade aan of verlies van hun inventaris en goederen. Als zich een gedekte gebeurtenis voordoet, kan de verzekeraar de kosten vergoeden om de beschadigde of verloren inventaris en goederen te herstellen of te vervangen.

 


Nog meer besparen? Vraag het Lola
Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. Lola denkt graag met je mee.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews