055-3600102 info@be-insured.info

Dé verbindende factor!

Motorverzekering

Een motorverzekering is een verzekering die specifiek is ontworpen om je financiële bescherming te bieden tegen schade aan je motorfiets. Het is een wettelijke vereiste in de meeste landen om minimaal een basisverzekering voor je motorfiets af te sluiten voordat je de weg op gaat.

Een motorverzekering biedt doorgaans dekking voor verschillende soorten schade en risico’s, waaronder:

Aansprakelijkheid: Dit is de verplichte dekking die je beschermt tegen schade die je aanricht aan andere voertuigen, eigendommen of personen als gevolg van een ongeval met je motorfiets. Dit omvat zowel materiële schade als lichamelijk letsel.

Diefstal en brand: Deze dekking vergoedt de kosten als je motorfiets gestolen wordt of beschadigd raakt door brand.

Schade door een ongeval: Deze dekking vergoedt de kosten van reparatie of vervanging van je motorfiets als gevolg van een ongeval. Dit kan zowel schade aan je eigen voertuig betreffen als aan andere voertuigen bij een ongeval waarvoor je aansprakelijk bent.

Aanvullende dekkingen: Afhankelijk van de verzekeraar en het gekozen verzekeringsplan kun je mogelijk aanvullende dekkingen toevoegen, zoals pechhulp, rechtsbijstand, schade door vandalisme, ongevallenverzekering voor opzittenden, enzovoort. Deze aanvullende dekkingen verschillen per verzekeraar en kunnen optioneel zijn.

Het premiebedrag voor een motorverzekering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type motorfiets, de cilinderinhoud, het bouwjaar, je leeftijd, het aantal schadevrije jaren, je woongebied en het beoogde gebruik van de motorfiets (privégebruik, woon-werkverkeer, commercieel gebruik, enzovoort).

Klik & sluit

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews