055-3600102 info@be-insured.info

Motorverzekering

Op zoek naar een motorverzekering die je niet laat schrikken bij elke bocht? Kom dan snel naar be-insured! We bieden niet alleen financiƫle bescherming voor je geliefde tweewieler, maar we zorgen er ook voor dat je met een gerust hart de weg op kunt. Onze dekkingen zijn zo uitgebreid dat zelfs je motorfiets zich veilig voelt!

Met opties zoals aansprakelijkheid (voor het geval je per ongeluk de lokale bloemist omver rijdt), diefstal en brand (want we weten allemaal dat motorfietsen soms een eigen willetje hebben), en schade door een ongeval (we willen niet dat je de grond kust, tenzij het echt nodig is), ben je altijd gedekt. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je bij ons ook nog eens extra’s toevoegen, zoals pechhulp (voor wanneer je motor besluit een pauze te nemen in het midden van nergens) en rechtsbijstand (voor het geval je in een discussie belandt over wie er nu eigenlijk voorrang had).

Bij be-insured begrijpen we dat elke motorrijder uniek is, net als een vingerafdruk, maar dan cooler. Daarom stellen we je premie af op factoren zoals het type motorfiets (of je nu een elegante cruiser of een racemonster hebt), je leeftijd (we oordelen niet, behalve als je nog steeds probeert te beweren dat je 29 bent) en het beoogde gebruik (of je nu door de stad scheurt of de open weg domineert).

Dus, als je een motorverzekering wilt die je beschermt zonder je portemonnee te plunderen, vertrouw dan op be-insured. Klik nu om je motoravontuur te beginnen zonder je zorgen te maken over wat er zou kunnen gebeuren!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews