055-3600102 info@be-insured.info

Dé verbindende factor!

Quadverzekering

Een Quadverzekering is een vorm van verzekering die specifiek is ontworpen voor quads, ook bekend als ATV’s (All-Terrain Vehicles) of quadfietsen. Een quad is een gemotoriseerd voertuig met vier wielen dat is ontworpen om off-road te worden gebruikt.

Een Quadverzekering biedt doorgaans dekking voor verschillende aspecten, waaronder aansprakelijkheid, schade aan het voertuig zelf en diefstal. Hier zijn enkele belangrijke punten die vaak worden gedekt:

Aansprakelijkheid: Dit biedt dekking voor schade of letsel aan andere mensen of eigendommen veroorzaakt door de quad. Als je bijvoorbeeld per ongeluk iemand raakt met je quad en die persoon gewond raakt, kan de aansprakelijkheidsverzekering de medische kosten en juridische kosten dekken.

Schade aan het voertuig: Deze dekking beschermt je quad tegen schade als gevolg van een ongeval, brand, vandalisme, natuurrampen of andere onvoorziene gebeurtenissen. Als je quad bijvoorbeeld wordt gestolen of betrokken raakt bij een ongeval, kan deze verzekering de kosten van reparatie of vervanging dekken.

Diefstal: Deze dekking beschermt je tegen verlies als gevolg van diefstal of inbraak van je quad. Als je quad wordt gestolen, kan de verzekering je helpen bij het vergoeden van de kosten van het vervangen van het voertuig.


Nog meer besparen? Vraag het Lola
Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. Lola denkt graag met je mee.