055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomens, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Zorgverzekering met korting via REHAU

Via REHAU kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten. Hiervoor hebben wij met verzekeraars speciale afspraken gemaakt over premiekorting en extra voordelen. Hieronder zie je wat deze voordelen zijn en kun je de verzekering direct afsluiten. Het aanbod geldt ook voor je eventuele partner en kinderen.

Be-insured biedt je vóór, tijdens en ook ná het afsluiten van je zorgverzekeringen ondersteuning. Je kunt het hele jaar bij ons terecht met vragen over je verzekering.

Aanbod CZ

10% korting op aanvullende en tandartsverzekering

Zeer ruime vergoeding orthodontie

 

FitzMe

Het FitzMe portal is een online platform met praktische informatie, oefeningen en diverse gezondheidsprogramma’s. Met het FitzMe portal kun je aan de slag met de meest voorkomende arbeidsrisico’s, bijvoorbeeld werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

Klantvoordeel

Verzekerden van CZ ontvangen korting op producten zoals brillen, zonnebrand, waterflessen enz.

Aanbod Menzis

9% korting op de aanvullende en tandartsverzekering

 

 

 

SamenGezond

SamenGezond is een spaarprogramma waarmee je punten kunt verdienen en die je in de webshop kunt uitgeven aan korting of speciale producten gerelateerd aan de zorg. Of je kunt doneren voor een goed doel.

 


Nog meer besparen? Vraag het Lola
Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. Lola denkt graag met je mee.