055-3600102 info@be-insured.info

Dé verbindende factor!

Reis-/Annuleringsverzekering  

 

Een reisverzekering is een verzekeringsproduct dat bedoeld is om reizigers financiële bescherming te bieden tegen verschillende risico’s en onvoorziene gebeurtenissen die zich tijdens een reis kunnen voordoen. Het doel van een reisverzekering is om de kosten te dekken die kunnen ontstaan als gevolg van onverwachte gebeurtenissen, zoals medische noodgevallen, verlies van bagage, annulering van de reis, vertragingen, juridische bijstand en andere onvoorziene kosten.

Reisverzekeringen kunnen verschillende dekkingsgebieden hebben, afhankelijk van het specifieke verzekeringsproduct en de polisvoorwaarden. Hier zijn enkele veelvoorkomende dekkingsgebieden van een reisverzekering:

  1. Medische kosten: Deze dekking beschermt tegen onverwachte medische kosten die kunnen ontstaan als gevolg van een ziekte of een ongeval tijdens de reis. Het kan ook de kosten van spoedevacuaties en repatriëring naar het thuisland dekken.
  2. Bagageverlies en diefstal: Deze dekking vergoedt de kosten van verlies, diefstal of beschadiging van bagage en persoonlijke bezittingen tijdens de reis.
  3. Reisannulering en onderbreking: Als een reis om onvoorziene redenen moet worden geannuleerd of onderbroken, kan de reisverzekering de kosten van niet-restitueerbare uitgaven, zoals vluchten, accommodatie en geboekte activiteiten, vergoeden.
  4. Vertraagde vluchten: Als een vlucht vertraging heeft en dit extra kosten met zich meebrengt, zoals accommodatie of maaltijden, kan de reisverzekering deze kosten dekken.
  5. Aansprakelijkheid en juridische bijstand: Sommige reisverzekeringen bieden dekking voor juridische bijstand en aansprakelijkheid als een reiziger betrokken raakt bij een juridisch geschil tijdens de reis.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews