055-3600102 info@be-insured.info

Persoonlijke veiligheid wereldwijd verzekerd

Ontvoeringen, afpersing en detentie komen in veel landen voor, ook in landen die altijd veilig leken. Voor organisaties en bedrijven die opereren in gebieden met hoog risico kan de impact van deze incidenten enorm zijn en het merk en reputatie zwaar beschadigen. Wij werken voor deze incidenten samen met Hiscox. Hiscox Special Risks verzekeringen stellen u in staat om een ontvoering, gijzeling of andere crisis effectief te managen, overal ter wereld. Voor bedrijven én particulieren.

Met deze verzekering minimaliseert u de kans dat een crisis een fatale afloop krijgt en de moraal van uw medewerkers negatief beïnvloedt. Bovendien biedt het bescherming van uw reputatie en operaties.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

De zekerheden van Special Risks

  • Verzekert bij ontvoering, detentie en afpersing
  • Exclusieve toegang tot security partner Control Risks
  • Ook bij terrorisme, criminele en politieke risico’s
  • Voor bedrijven, organisaties en particulieren

In samenwerking met Hiscox

Wij kunnen u deze verzekering bieden in samenwerking met Hiscox. Dit is de wereldwijde marktleider in gespecialiseerde veiligheidsgerelateerde verzekeringen.  Zij hebben de polishouders in de laatste 25 jaar geholpen duizenden veiligheidsincidenten te managen.

Hiscox is de enige verzekeraar die een gespecialiseerd team beschikbaar heeft die deze gevoelige en complexe claims adequaat kunnen afhandelen.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]