055-3600102 info@be-insured.info
Uit en Thuispolis - verzekering paticulierIeder mens loopt risico’s. We rijden auto, kinderen spelen op straat en ons huis staat vol met de spullen die we door de jaren heen verzameld hebben. De risico’s die we daarmee lopen zijn te verzekeren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een zorgverzekering, inboedel en opstalverzekering, autoverzekering, maar bijvoorbeeld ook een reisverzekering of evenementenverzekering.

Wij zien een verzekering als iets heel persoonlijks. Niet ieder mens loopt dezelfde risico’s en wil ook alles verzekeren. Bij be-insured is het daarom mogelijk om zelf te kiezen welke verzekering wel of niet af te sluiten en ook de hoogte van een eventueel eigen risico kunt u bij de meeste verzekeringen zelf bepalen. Op deze manier krijgt u het verzekeringspakket dat het beste bij u en uw situatie past.

 

Altijd persoonlijk advies!

Voegt u verzekeringen uit meerdere rubrieken toe aan uw pakket, dan krijgt u tot 12% pakketkorting. Heeft u ook een zorgverzekering via ons lopen? Dan ontvangt u 10% extra korting.

Komt u er niet helemaal uit welke verzekering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

 

[contact-form-7 id=”1514″ title=”Algemeen”]