055-3600102 info@be-insured.info

Verzuimverzekering

Als werkgever ben je wettelijk verplicht om de eerste twee jaar het loon van een zieke medewerker door te betalen. Dit moet minimaal 70% zijn, maar in veel CAO’s is afgesproken dat het eerste jaar 100% wordt doorbetaald.        Met een ziekteverzuimverzekering, ook wel verzuimverzekering genoemd,  kan een organisatie zich hiervoor verzekeren.

Voor een organisatie is een loondoorbetalingsverplichting van twee jaar een groot financieel risico. Hoewel het niet verplicht is om hiervoor een verzuimverzekering af te sluiten, kan dit vaak wel verstandig zijn. Wil je weten of het voor je organisatie interessant is het loonrisico te verzekeren? Of heb je al een ziekteverzuimverzekering en wil je deze eens tegen het licht houden? Bij be-insured denken we graag met je mee.

Verzuimverzekering met arbodienst of casemanagement

Voor verzuim geldt natuurlijk beter voorkomen, dan genezen. Wij richten ons ook op het voorkomen van verzuim door middel van interventies vanuit collectieve zorgverzekeringen en adequaat casemanagement mocht je medewerker toch uitvallen. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je hierover doorpraten over de mogelijkheden van een verzuimverzekering voor je organisatie? Via onderstaande knop kun je het aangeven. Onze verzuimadviseur neemt contact met je op.