055-3600102 info@be-insured.info

Wat betekent WIA voor mij als werkgever of werknemer?

Ontdek de kracht van be-insured! Als werkgever wil je het beste voor je werknemers, inclusief een solide bescherming bij arbeidsongeschiktheid. Met onze verzekeringen of andere diensten, zorgen wij ervoor dat jouw werknemers financieel beschermd zijn. Ongeacht het percentage arbeidsongeschiktheid. Bij be-insured geloven we in de verbindende factor tussen werkgever en werknemer, en streven we naar een veilige en zekere toekomst voor beide. Ontdek nu wat be-insured voor jou en je werknemers kan betekenen en maak kennis met ons vandaag nog.

Wij kunnen wel vertellen hoe goed we zijn, maar dat laten we liever aan onze relaties over.

Bel ze als je meer informatie wilt over onze werkwijze.

Denken met ons mee!

Jessica Obels (Telefoonnummer: 088-7792000)

Teamleider Administratie & Service, Pluryn

0% tot 35% arbeidsongeschikt

Je hebt geen recht op een uitkering via het UWV. Je werkgever gaat kijken of je een andere functie binnen het bedrijf is. Zijn er geen mogelijkheden voor een andere functie, dan kan je werkgever kijken of je bij een ander bedrijf kan kunt werken. 

Vanaf 35% arbeidsongeschikt?

Je wordt automatisch ontslagen na 104 weken ziek te zijn geweest. UWV neemt vanaf nu de leiding. 

0% tot 35% arbeidsongeschikt. Kan ik me hiervoor verzekeren?

Ja, hiervoor is de WIA-Bodemverzekering. Deze biedt een uitkering aan tot maximaal 100% van het oorspronkelijke loon keer het door het UWV vastgestelde percentage arbeidsongeschiktheid. Wanneer je van 15% tot 35% arbeidsongeschikt bent dan heb je recht op een uitkering. 

Vanaf 35% arbeidsongeschikt. Kan ik me hiervoor verzekeren?

Ja Een WGA Hiaat (uitgebreid) verzekering vult de WGA-uitkering aan tot maximaal 70% van het verzekerde loon van maximaal € 71.628 (1 januari 2024).
Als je meer dan € 71.628 loon hebt, dan kun je minimaal 70% van je hogere loon verzekeren met een WIA-Excedent verzekering tings.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews