055-3600102 info@be-insured.info

Bij be-insured nemen we de term “werkgever” heel serieus. Serieus genoeg om te weten dat jouw werknemers niet alleen je grootste troef zijn, maar ook je grootste investering. En laten we eerlijk zijn, je wilt niet dat die investering in rook opgaat als een werknemer onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

Daarom hebben we bij be-insured de kracht van “be-protected” ge├»ntroduceerd! Niemand wil in een situatie belanden waarin ze zich afvragen: “Kan ik morgen nog wel mijn favoriete hobby uitoefenen: Netflix binge-watchen?” Dankzij onze verzekeringen en services hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Wij geloven in het versterken van de band tussen werkgever en werknemer. Er is geen betere manier om die band te versterken dan door te zorgen dat beide partijen financieel beschermd zijn, ongeacht of het nu gaat om een tennisarm van te veel papierwerk of een dansblessure tijdens het bedrijfsfeest.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de kracht van be-insured en geef jezelf en je werknemers de gemoedsrust die ze verdienen. En als je niet zeker weet hoe je dit moet aanpakken, bel dan gewoon onze relaties. Die weten vast en zeker hoe geweldig we zijn. We hebben het tenslotte niet van onszelf, maar van hen!

 

Denken met ons mee!

Jessica Obels (Telefoonnummer: 088-7792000)

Teamleider Administratie & Service, Pluryn

Dankzij het team van Be-insured hebben wij duizende euro’s bespaart op onze zakelijke verzekeringen. Super!

 

Herman van de Berg (Telefoonnummer 055-3664753)

Vijvercentrum Apeldoorn

Telefoonnummer: 055-3600102
Mail: info@be-insured.info

Wil je liever dat wij contact met je opnemen?