055-3600102 info@be-insured.info

Wet Werbetering Poortwachter

Op zoek naar een partner die jou bijstaat in het doolhof van de Wet Verbetering Poortwachter? Look no further! Wij zijn er om jouw reddingsboei te zijn in de zee van administratieve chaos. Ons team van deskundigen staat klaar om je door de mazen van het arbeidsongeschiktheidssysteem te loodsen, met een vleugje humor en een flinke dosis empathie.

Vanaf het moment dat je werknemer begint te niezen tot het moment dat ze weer fluitend naar kantoor huppelen, zijn wij erbij. We zullen ze bij elke stap van de re-integratie stevig bij de hand houden, alsof we een peuterspeelzaal zijn voor volwassenen.

En communicatie? Dat is onze middle name! We praten, fluisteren, roepen en schreeuwen totdat iedereen in de keten van werkgever tot werknemer hetzelfde liedje zingt. Maatwerk is ons handelsmerk, alsof we couturiers zijn in een wereld van arbeidsrechtelijke confectie.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we extraatjes waar je ziek van zou worden – maar dan op een goede manier! Interventies! Wachtlijstbemiddeling! Zelfs het ontwarren van de meest ondoorgrondelijke zorgverzekeringsknoopjes behoort tot onze specialiteiten.

Dus, waar wacht je nog op? Geef ons een belletje en laat ons je redden van de bureaucratische afgrond die de Wet Verbetering Poortwachter heet. En vergeet niet, als je het echt wilt weten hoe geweldig we zijn, vraag het dan aan onze relaties – zij kunnen het veel beter vertellen dan wij, en ze liegen niet (althans, dat denken we).

Na de overname van BbyZorg hebben wij contact gekregen met be-insured over onze verzuimverzekering en schadeverzekeringen. Er is op professionele wijze deskundig advies gegeven en het team van Be-insured heeft in korte tijd alles voor ons geregeld. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Be-insured.”

Gerrie Morren (Telefoonnummer 06-52324699)

Directeur, BbyZorg

Contactformulier

Wil je contact met ons opnemen, dan kan dat ook via onderstaande formulier