055-3600102 info@be-insured.info
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Alles onder één dak

Heeft u een eigen woning en wilt u deze verzekeren? Dan kunt u hiervoor een opstalverzekering afsluiten. Daarnaast heeft u voor de inboedel in de woning vaak een inboedelverzekering nodig. U kunt ervoor kiezen deze verzekeringen te  combineren in een woonpakketverzekering. Een woonpakketverzekering wil zeggen dat u bij één en dezelfde verzekeraar zowel uw opstal- als uw inboedelverzekering afsluit in één pakket. Bij veel verzekeraars kunt u aan dat pakket ook een aansprakelijkheidsverzekering en een rechtsbijstandverzekering toevoegen. De verzekeringen zijn natuurlijk ook los af te sluiten.

Woonpakketverzekering: voor- en nadelen
Het afsluiten van een woonpakketverzekering kan handig zijn, omdat u dan alle verzekeringen bij dezelfde verzekeraar heeft lopen. Daarnaast krijgt u bij een verzekeraar vaak korting als u meerdere verzekeringen bij hen afsluit. Het is ook handig als u schade heeft waarbij zowel uw inboedel als uw woning zelf beschadigd raakt. U hoeft dan namelijk niet zelf uit te zoeken wat u bij welke verzekering moet claimen.

Klik & Sluit

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 2 reviews
 by Torval

snel en adequate verzorging van mijn vragen en wensen voor ook nog eens een goede prijs! Top!

 by Dick Arts

Ik ben zeer tevreden over service-verlening van be-insured. Advies is duidelijk en men heeft naar de voor mij gunstigste voorwaarden gezocht. Kortom, een pluim!