055-3600102 info@be-insured.info

Ziekteverzuimverzekering

Bij Be-Insured begrijpen we dat het leven al serieus genoeg is, dus laten we het wat luchtiger maken als we over ziekteverzuimverzekeringen praten. Want laten we eerlijk zijn, niemand zit te wachten op een bedrijf dat klinkt als een slaapverwekkende lezing over verzekeringspolissen.

Picture this: je bent net lekker bezig met je bedrijf, alles gaat smooth, en dan… BAM! Een van je medewerkers meldt zich ziek. Paniek in de tent, toch? Maar geen zorgen, wij zijn er om je te redden van die financiële nachtmerrie die ziekteverzuim heet.

Met onze ziekteverzuimverzekering hoef je je geen zorgen te maken over het betalen van het loon van je zieke medewerkers. Wij regelen dat voor je, zodat jij je kunt concentreren op belangrijkere dingen, zoals het bedenken van nieuwe manieren om je kantoorplanten in leven te houden.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook nog eens advies en ondersteuning bij het hele verzuimproces.

Oh, en als je ons niet gelooft, vraag het dan maar aan onze relaties. Die hebben vast genoeg grappige verhalen over hoe wij hen hebben gered van de ondergang. Dus waar wacht je nog op? Bel ze nu voor meer informatie, voordat je zelf ziek wordt van al die stress.

Dankzij het team van Be-insured hebben wij duizende euro’s bespaart op onze zakelijke verzekeringen. Super!

Herman van de Berg (Telefoonnummer 055-3664753)

Vijvercentrum Apeldoorn