055-3600102 info@be-insured.info

Verzuim de baas, inkomen op peil

Als werkgever heeft u groot belang bij gezonde en gemotiveerde werknemers. Simpelweg omdat u dan meer rendement uit uw organisatie haalt. Geen ziekteverzuim en tevreden medewerkers zijn belangrijke factoren om dit doel te bereiken. Een collectieve zorgverzekering kan daar een belangrijke rol in spelen.

Wanneer een medewerker ziek, of zelfs arbeidsongeschikt wordt kan dit een enorme impact hebben op uw bedrijfsvermogen en het is belangrijk om u hiertegen goed te verzekeren. Naast verzekeringen waarbij u uw eigen bedrijfsvermogen beschermt zijn er regelingen voor uw werknemers die zorg en inkomen beschermen. Deze collectieve regelingen worden vaak aangeboden als secundaire arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers.

U als werkgever, be-insured en de verzekeraars hebben hierin een gezamenlijk belang: het gezond krijgen en houden van uw medewerkers en hiermee uitval voorkomen. Dit maakt dat zowel be-insured, als de verzekeraars graag wat extra’s doen voor uw medewerkers.

Ondersteuning

Be-insured ondersteunt tijdens het gehele proces. Wij werken samen met goede bedrijfsartsen en casemanagers. Ook vanuit een eventuele collectieve zorgverzekering kunnen wij ondersteunen bij bijvoorbeeld wachtlijstbemiddeling en interventies. Niet alleen als het nodig is, maar ook preventief zijn er mogelijkheden het verzuim aan te pakken.

Wat u wel of niet verzekerd en op welke manier, is maatwerk. Onze inkomensspecialist helpt u graag met bepalen wat voor u het best passend is.

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op. Dit kan uiteraard ook buiten kantooruren.

[contact-form-7 id=”7129″ title=”Contact zakelijk”]